logo
Copyright Qode Interactive 2016
BlackLabeled - Design si productie publicitara | Servicii
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Servicii

Make Your Website Matter

Identitate de brand

Black Label este un studio de design si productie publicitara care ofera solutii creative pentru business-ul sau produsul tau.

Serviciile noastre sunt extrem de variate si adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client. Incepem de la un studiu de piata si propunere de pozitionare iar de acolo croim o strategie de comunicare pornind de la o identitate puternica de brand la site-uri cu design fabulos sau alte nevoi grafice ale business-ului tau. Ne propunem sa oferim cele mai bune si noi solutii din industria creativa. Dorim sa ajutam companiile sa isi prezinte brandul in mod eficient prin puterea unui design vizual de impact. 

Identitate0%
Servicii Web0%
Design Grafic0%
Comunicare social media0%
32

Branduri construite

27

Site-uri dezvoltate

1209

Campanii Social Media de succes

63

Clienti fericiti

a

Experiente Digitale

Credem in tehnologie si in online si urmarim dezvoltarea brandurilor prin toate mijloacele moderne pe care le avem la dispozitie.

Avand in vederea ca avem tehnologia la degetul… mare (la propriu), astazi nu ai nicio scuza daca lipsesti din mediul online. Creand site-uri cu design de impact si eficiente ca si comunicare iti asiguram o prezenta puternica in mediul online.