logo
Copyright Qode Interactive 2016
BlackLabeled - Design si productie publicitara | Echipa
301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Echipa

Black Label

Am pornit in 2015 ca o echipa de creativi care dupa ce au lucrat cativa ani diverse domenii, slujbe care au presupus mai multa sau mai putina creativitate – intre noi fie vorba, mai degraba mai putina – s-au intalnit si au inceput sa viseze impreuna.

 

Cu studii in arii creative ca design-ul si publicitatea, si cu experienta muncii pentru diversi oameni cu propriile ambitii si viziuni foarte conservatoare si vehemente, toti stiau in primul rand ce nu doresc: nu vor sa se blazeze, sa trateze proiectele cu dezinteres, sa se multumeasca cu frecventele de mijloc. Au aflat si ce doresc: sa transforme schitele de proiect ale clientilor in idei mari si curajoase.

Sa ne prezentam

Stefania ar spune despre ea ca este o persoana antisociala. Confunda asta cu faptul ca este atat de natural si dureros de sincera, incat nu pare deschisa spre compromisuri. Ce sa mai... nici nu este. Dar este dispusa sa faca niste eforturi uriase ca proiectele in care se implica sa iasa conform viziunii ei. Iar asta nu e putin, pentru ca acestea sunt rareori modeste.

Tina este partea sociabila, maleabila si flexibila a companiei. Partea umana a Stefaniei. In mod paradoxal este antisociala in mediu virtual, paradoxal fiindca cu toate ca lucreaza zilnic cu Social Media, nu detine cont personal de Facebook, Instagram sau altele. Deci in mod oficial, nu exista. Totusi noi o cunoastem si aduce culoare, forma, compozitie perfecta oricarui vizual. Ah... si ii place sa flirteze... cu orice inseamna aparatura foto.

Romina este cautatorul de povesti al echipei. In urma cu cativa ani a vazut o piesa de teatru al carei text se concentra pe un nasture lipsa de la sacoul unui domn, in care s-a convins ca poti vorbi despre orice subiect in mod foarte interesant si captivant timp de cel putin doua ore. Inca exerseaza.

Van Klang este personajul excentric si colorat din echipa noastra: nu fiindca ar fi el o aparitie plină de culoare, dimpotriva. Ci pentru ca se ocupa cu partea de foto. Are un ochi deosebit pentru lumini, dar mai ales umbre si compozitii neasteptate. Nu este cea mai vorbareata persoana, compensam noi, restul echipei, insa are o sensibilitate aparte, care chiar daca pare mai intunecata, ascunde undeva in sinea lui un personaj plin de caldura si culoare.